Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/09/2020 in all areas

 1. 5 points
  Hei alle sammen. Jeg ble sittende foran PC en og bladde gjennom gamle bilder. Så kom jeg over ml Oen vakre saltvannsbilder . Bilder av fiskene mine . Alle Sps koralene jeg har klart å gro over flere år. Må innrømme at jeg savner saltvannshobbyen . Ser også det har kommet utrolig mange nye hobby entusiaster. Noe som er så positivt. Jeg ser de rem til å starte nytt prosjekt etterhvert. Blir vel en sps tank med godsaker igjenn. Det er det som er planen. Det blir ikke med det første men innen ett år så regner jeg med blir ett nytt oppstart . Denne gangen med tonnevis av kunnskap. Må si at jeg ble så lei meg og trust samtidig glad og lykkelig å lese alle positive svar, tilbakemeldinger og alle beundrere som har følgt meg og mitt prosjekt over mange år. Ville bare takke til derre alle sammen. Jeg kommer tilbake før eller senere. Jeg håper det innlegget har hjulpet mange å få litt inspirasjon . Kanskje til og med litt kunnslapp. Saltvannsholiker for alltid.
 2. 2 points
 3. 1 point
  Burde vel fungere helt utmerket tenker jeg om du får knust det fint nok. Du kan antagelig risikere litt pluss i fosfat og evt nitrat, men i svømmebassenget ditt burde ikke det være signifikant, som det så fint heter.
 4. 1 point
  Nermer seg oppstart
 5. 1 point
  Hva mener du med uttrekksverdi på gipsplater? Det jeg tenkte på var selve pluggen som du bruker i gips. Der finnes det varianter som kan holde 45kg på plugg. Jeg tenker å sette opp en list i taket som du skrur fast i stender. Så skrur du lampene fast i denne listen. Så får du noe med bedre hold enn gipsen.
 6. 1 point
  Takk for enda en fin tråd om akvariererelatert info Tom! I dag fikk jeg min Alkatronic inn døra og jeg må nå virkelig sette meg inn i utstyret og bruken før jeg kopler dette opp. Tråden din var meget nyttig til nettopp det! Gleder meg over å se målingene komme inn i app'n og gleder meg enda mer til enda mer stabilitet i karret fremover.
 7. 1 point
  Nei. Jeg har flyttet til Oslo. Det blir nytt karr etter vi har flyttet til noe større. Jeg har barn nå so de er først pris. Men så furt vi har flyttet til større leilighet eller hus så blir det salt i huset
 8. 1 point
  Det finnes gips plugger som har en uttrekksverdi på 45 kilo på enkelt lags gips. Så alt går. Ulempen er at du må til med ett 10mm hull. Jeg hadde nok laget en list av noe som en får skrudd i stender for så å henge lampen i.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...