Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Foreløpig fornøyd med oppsettet. Cycle nå.. Så får vi se når det er klart.... Venter på nh3spike og doserer Microbacter 7 ukentlig
 3. Den der er laget slik fordi at det skal inn et flowmeter etterhvert og jeg må ha et rørstrekk det er plass på. Jeg har litt lyd der nå.. men det er vibrasjonslyd av pumpa og det tror jeg er mest på grunn av ei gammel nyos viper 3.0 pumpe midlertidig. men kommer silikonslange mellom pumpen og rørene i morgen vil jeg tro og ny DC pumpe forhåpendtligvis til uka. i tillegg så ser du hvordan manifolden endte opp... og hadde jeg satt den lengre ned hadde jeg ikke fått muligheten til å få plass til noen reaktorer.
 4. Du kan simulera en montipora "bank" som växer längs med akvariet på längden eller göra en extremt fin zoa garden Hökfiskar, pseudochromis och rev-basslets går ju också bra.. eller diverse damseller.
 5. Andre: Ser at først nå at du bor i Porsgrunn, som er et godt stykke unna. Jeg foreslår at vi avventer byttingen litt til vi har mer som kan byttes, som forsvarer den lange turen.
 6. Hei igjen. Skulle liksom oppdatere oftere her inne, men det har det ikke blitt noe av. Siste update : 75l drop down er fortsatt oppe å går, men RS425Xl er lagt ned(hadde rett og slett ikke tid til alle karene) Nyeste karet 750l Dt er endelig mer eller mindre stabilt nok for SPS(bare 1år tok det) Har handlet noen test SPS fra Konrad April/Mai 2020 å der er det kun Montipora som fortsatt er med oss.. Tiden for karet til å bli modent har nok tatt litt lengre tid siden jeg jobber borte så mye å ikke kan følge med på karet daglig. Fiske listen har også blitt større
 7. Koraller som sprider sig ut på underlaget eller som inte kan växa i höjd samt fisk som är botten och nedre levande eller som är tätt levande på revet t.ex. blennies, scooters osv.
 8. Yesterday
 9. Helt i orden . Bare å ta kontakt når du har noe. Mvh Kirsten
 10. Hei Vurderer å bygge et akvarium inn i et eksisterende stuemøbel. Målene vil bli ca. 120x30 høyde 25. Vil det være mulig å få dette til å fungere? Hva vil være utfordingene med langt, smalt og lavt? (noen som har forsøkt lignende) Hva av fisk vil kunne trives i et slikt oppsett? Har noen års erfaring med saltvann men da i mer tradisjonelle oppsett. Meget takknemlig om noen tar seg tid til å komme med innspill
 11. Ser bra ut Blir spennende å følge akvariet videre!
 12. Mesteparten av Micromussa kolonien ble svidd av en av anemonene for en god stund tilbake. Etter at den ble svidd, flyttet jeg den til et annet sted (hvor det er sterkere lys) og har nå fragget det som er igjen. Den er litt blassere nå pga litt for kraftig lys. Det ene bildet er av hele kolonien før den ble svidd, det andre bildet av frag’en som skal byttes (merk at det er en 7,5 cm frag disk, så den er større enn den ser ut). Fraggen ble laget i dag.
 13. Neida, ikke så lenge det er noe jeg har lyst på.
 14. Andre: Den største går til Tomas. Har en til som ikke er like stor, men til gjengjeld vokser nærme overflaten og har sterkest farge (vedlagt bilde). Bytter helst til noe annet spennende fremfor å selge. Kirsten: Hvis du venter litt så har jeg flere som kommer.
 15. Hei.. Jeg er ikke noe verdensmester men jeg tror du burde kutte in på den svingen du har der for returen. Der tror jeg du vil få problemer med lyd og flow.
 16. Er også interessert. Har du noe annet interessant? Mvh Kirsten
 17. Last week
 18. Uppdaterad list. Priser mellom 20-9000 nok. Garanterat billigast på kultiverade arter. SOFT/ZOA Lunar Eclipse Jokers Wango Tango Bambams Gorilla Nipples Juicy Fruit Sunny D Rainbow sakura Black Dragon Dragon Eye, Blow Pops Purple Bees Watermelon Mandarin orange Captain America Red Hornet Blondies, Rasta Sour punch, Vampire slayer Unknown Bleeding hearts Utter chaos Pink hippo Unknown Yellow Rim Mean green/Utah Radioactive Discosoma sp "stripes" Discosoma sp "neonblue" LPS Caulestrea curvata "neongreen" PP Goniopora sp
 19. Skal fikse deg et bilde. Litt busy i morgen (men kanskje), evt på mandag.
 20. Flera bilder och info finns på facebooken https://www.facebook.com/Reef-by-Adenbrant-1556488647955946
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...