Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. @fishy Vi sender til Haugesund med bussen for 160,- Vi har akkurat fått inn ny sending så du kan se på vår side om det er noe du kunne tenkt deg. www.korallboden.com
 4. Last week
 5. Earlier
 6. oppdatert annonsen og bildene litt
 7. takker for svar, skal få sjekket det ut iløpet av morgendagen.
 8. Kran på returen justerer flowen.
 9. Jag säljer koraller och sänder. Check min tråd på forumet eller sida på facebook. Bara å söka på reef by adenbrant.
 10. Her i stavanger har vi Korallboden og Akvarieboden på Ålgård. Begge leverer fisk og koraller av ypperste kvalitet og har god service. Prisene er også som forventet på mesteparten. Jeg handler fra begge. Tror nok begge sender levende uten problem til Haugesund.
 11. Hei! Tusen takk for svar Er langt ifra klar enda, ville bare finne ut om det fortsatt var mulig, så det var 2 butikker i stavanger og.. Noen som har erfaring med de. Kvalialitet på fisk og evt utvalg og kunnskap?
 12. Jeg tror Korallboden og Dream Aquarium sender over hele landet. Jeg pratet med Korallboden i går og de skal bestille snart, så kanskje de kan bestille den du ønsker.
 13. En på Vinderen-Ris her med en akryl cubeakvarie på 500 liter. Jeg har ingen korall som kan selges ennå, men det blir etterhvert. Om Foxfacen... det kommer ann på hvor stor er nå... men ja, de blir store... og hvis du har allerede reagert er kanskje tid for å finne han et nytt hus.
 14. Hmmhar ikke så mye meninger om foxface desverre har 250L så hakket mindre enn dere. Send meg gjerne en PM så kan vi avtale om du vil komme bort å ta en kaffe og en kikk en dag
 15. oki da er vi nesten naboer. Har du stort akvarium? Vi har 375 l med en stor foxface som virker litt for stor for karet ... hva mener du om det?
 16. kire

  Heilt fra grunnen

  Da har karet stått med vann ei veke, har nå flytta inn på rommet som det skal stå i. Begynner å ligne på noe nå.
 17. Hei!! Lenge siden jeg har vært her inne.. Lurte på om noen sendte levende fisk til haugesund området, på en forsvarlig måte? Sliter med å finne butikker her i området.. Gjerne koraller og levende stein og! Evt butikker i nærheten...Må sjekke litt ut før jeg fyrer i gang hobbyen igjen... Takker for alle svar !
 18. Bor ved røa selv ( hovseter ) har bubbletip anemone allerede, begynte med en, har 2 nå
 19. kire

  Heilt fra grunnen

  Spørsmål til dei som har finer kar.. Bruker dere plate på toppen av benken? Eller er det kun akvariet. Har ganske tett med 2x4 på toppen av benken.
 20. Guest

  Ønskes kjøpt, koraller

  Vi har noen bubbletip anemoner til salgs. Startet med 1 som nå har blitt til 7. Bor ved Røa i Oslo. Kr. 150 pr stk?
 21. Det er veldig lite info om de nye lyesene og den nye kontrollen men ut fra hva vi vet og av erfaring så må du ha kontroller også. Gen 1 var slik at lysene kunne ikke kontrolleres utenom kontroller så den gikk på 100 uansett. Med gen2 så har dem flyttet noe fra lampen inn i kontrolleren for å kunne selge dem i USA + for å få lampene mindre. Hvis du ikke har kontroller så vil du heller ikke kunne kontrollere lampen via WIFI. Her har dere et lite utkast: 《Where the previous controller could only be programmed through USB, the new controllers also offer wireless control through an app. This app makes it easy to program the lights using a smartphone, sharing programs from user to user works flawlessly.》
 22. Hei eques Jeg bestilte via Dream Aquarium som hadde tilbud på 17. mai, og bare da. Siden jeg skal ha 3 lamper bestilte jeg også kontroller, om man skal ha bare en lampe har jeg forstått det slik at kontroller er unødvendig.
 23. Takk til dere for å være der for oss når vi trenger det, så det er helt naturlig å inkludere alle. Målet er å få en fullstendig kart med alle butikker med levende for å kunne besøke de der vi er eller drar. Jeg håper å få hjelp av alle som kjenner butikker, men det er noen land som ikke bidrar så veldig mye...
 24. Da vet jeg hva jeg skal bruke en del av mine feriepenger til Tusen takk!
 25. Jeg ser du har fått med vår butikk så det takker jeg for Vi tilbyr alt innen saltvann og har kun fokus på saltvann. Er det noen produkter du ikke finner i vår nettbutikk så skal vi alltid prøve og få tak i dette.
 26. Ta og oppdatert siden vår nå Vi kjører nå lanseringskampanje på lampene på vår side. Da får de som ønsker en bedre pris på lampene
 27. Hei. Tusen takk, men jeg trenger bare en bedre pris som Eagle skrev
 28. Vi har hatt disse i vår nettbutikk siden dem ble lansert Vi har nå regulert prisen etter Phillips har endret pris. Første leveranse for dem som ha forhåndsbestilt er forventet utlevert første uken i Juni Ta en titt her: https://www.korallboden.com/categories/phillips Vi kjører ut en lanserings kampanje på disse lampene i disse dager. pris : 8800,- ut juni 7399,-
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...