Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=106897081
 3. I dag
 4. Hjelp i konkurransen

  Trenger flere koraller så lik bildet til Peejay Valencia Lyse (Lagt under vissvass-kategorien så da må det være lovlig hehe).
 5. Det ser ut til at jeg har mulighet til å komme også
 6. Dagens bildet av ditt Akvarium!!

  Hur långt är detta akvariet? Funderar på Mitras till mitt men har 3 meter. Bör väl har minimum 6 enheter till den längden?
 7. I går
 8. Aleks akvarium 720l

  Noen måneder nå, og kommer seg. Vært litt opp og ned på tilstanden. Noen nye inn i karet i dag.
 9. Siste uke
 10. Fremdeles til salgs... Annonsen oppdateres når det blir solgt!
 11. 504 liter akryl Acropora Reef

  Glemte å oppdatere tråden min helt. Her er to nye frags som jeg fikk i begynneslen av oktober. Pearl berry Og Hyacinthus Og et bilde av Hawaiiensisen
 12. Nyhet kjekt å ha gadget 👍🐠😊

  Jeg er litt skeptisk siden de visstnok har utsatt launch flere ganger allerede. Men vurderer å bestille en vanlig versjon.
 13. Hoppe til første uleste post

  Den var nyttig, har savnet noe sånt. Det går også ann å bruke https://saltvannsforum.no/discover som startside. Da kommer man også rett til gjeldende post, men det virker jo best på nye poster.
 14. Nyhet kjekt å ha gadget 👍🐠😊

  Noen som samler opp bestillinger? Kunne tenkt meg en +versjon
 15. Hoppe til første uleste post

  Takk takk 👍
 16. Min referanse når jeg kjøpte min 250 skummer var en som heter SLIEF. Han har et 2500 liters kar med store fisker og kjører supermarin 250 modellen. Han jobber for Royal exclusive og han hjalp meg og velge min modell. Han sier selv han aldri ville kjørt en større skummer på sitt system pga skummeren ikke får nok biologisk dritt å jobbe med. Så en mindre vil kunne produsere bedre skum en f.eks 300 modellen. Mr saltwater tank bruker også 200 modellen på sitt 1800 liters kar. Og denne trenden var gjengående i bubble king tråden i ulike utenlandske forum. Alle går for den øvre grensen på kapasitet for at skummeren skal ha nok å jobbe med. MEN jeg endte opp med å bruke min 250 på et 1000 liters system da det ikke ble noe av oppgraderingen jeg planla. Og den fungerte veldig fint på det også selv om den var overdimensjonert til de grader. Uansett hvilken modell du gå for, husk RD3 pumpen. Den er ekstremt viktig for å finjustere skummeren til optimal prestasjon
 17. Hoppe til første uleste post

  Ja, klikk på linken for tidspunktet til siste innlegg i en tråd. Da hopper du automatisk til siste innlegg.
 18. Dagens bildet av ditt Akvarium!!

  Det stemmer.
 19. Dagens bildet av ditt Akvarium!!

  A. coereleus?
 20. Dagens bildet av ditt Akvarium!!

  Inte helt lätt med så mycket blåljus.
 21. Hoppe til første uleste post

  Hei er det noen mulighet til å hoppe til første uleste post i en tråd?
 22. Nyhet kjekt å ha gadget 👍🐠😊

  Det følger forøvrig med akryl pads hvis noen lurte Tror jeg skal legge inn en preorder!
 23. WOHA Helglass 150 x 75 x 65

  Akvariet ble kjøpt som saltvannsakvarium i 2011 og er helglass med overrennings boks i ene hjørnet. Inni møbelet er det en sump og ferskvannsbeholder. Bildet er ikke nytt, dette er fra den tiden akvariet var satt opp som ferskvanns akvarium. Møblet og akvariet er i tilsvarende stand som bilde Akvariet kommer på et flott møbel. Dette har seks bein, med ramme i bunn (angivelig gjør dette det mindre sårbart for skjevheter i gulvet). Møbelet har fire dører med »soft-close». Akvariet kan dekkes til med originalt lokk. Dette er fire delt, og forsterket med tversgående metall stenger. Dette for å kunne tåle at mine store katter hoppet oppå. Akvariet er ca 148cm høyt når det står på møbelet og har plastringen og lokk på toppen. Når det gjelder hva som følger med gjelder denne listen: WOHA Helglass akvarium 15mm glass 150x75x65cm WOHA Hawaii bord, 6 ben, 4 dører WOHA Sump 100x60x35 WOHA Vann reservoir 60x20x50 Retur pumpe Liten sirkulasjons pumpe Hvis man ønsker et mer komplett oppsett har jeg lys og kontroller til lys mm som kan kjøpes i tillegg. Akvariet står på Lillestrøm, kjøper må hente Bud ønskes
 24. Hva er din plan med tanke på innhold og belastning? Moderat fiskebelastning så ville jeg valgt 250, hvis du skal pøse på med stor fisk type matvrak er nok 300 mer sikkert.
 25. Dagens bildet av ditt Akvarium!!

  Kjekt med ip kamera når en er på tur. (Tplink nc450) helt ryddig var det vist ikke .......
 26. Nyhet kjekt å ha gadget 👍🐠😊

  Stiligt å kunne inspisere Karet i HD film via wifi.
 1. Last inn mer aktivitet
×