Gå til innhold

kimshans

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4 591
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

398 Excellent

Om kimshans

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 16. mars 1974

Converted

 • Bosted
  Porsgrunn

Converted

 • Interesser
  Akvarier & akvariefotografering, Data, Pistolskyting, RC helikopter, MC

Converted

 • Yrke
  IT

Converted

 • Fylke
  Telemark
 1. Tapatalk er nå operativt

  Jepp, fungerer fint for meg også [emoji4] Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
 2. Det er ikke tilfeldigvis mulighet for å få importert bilder fra tidligere galleri? Jeg hadde en del bilder i det gamle galleriet, før SF ble oppgradert forrige gang. Gallerimodulen forsvant da, men bildene lå igjen på server, slik at Selje fikk ordnet så de dukket opp i trådene igjen. Skulle gjerne hatt tilbake bildene :-)
 3. Saltvannsmøter i Grenland

  Lagt inn i kalenderen :-)
 4. Får du nye varsel, etter at du har slettet vaslene? For jeg forstod ikke med en gang selv at man må trykke slett knappen, for at de skal forsvinne.
 5. Forslag til Bryllupsreise-destinasjon

  Du sier ikke noe om budsjett. Mange fantastiske plasser å reise her i verden :-) Jeg vil uten tvil tilbake til Maldivene. Helt fantastisk undervannsliv. Veldig flott og idyllisk over vann også, selv om det ikke akkurat var all verdens å gjøre. Men akkurat slik jeg personlig liker det, når jeg vil ha en rolig ferie. Se video fra turen jeg hadde i høst her: http://saltvannsforum.no/forum/forum/diverse/bilder/26341-snorkling-p%C3%A5-maldivene-november-2014 Vi så delfiner også, men da bare fra båt. Har ikke dette med på filmen over. I tillegg var vi ute for å se etter hvalhai og Manta rays. Men fikk dessverre ikke se noen. Det var nok ikke helt sesongen for disse, når vi var der. Har ikke vært der, men skulle gjerne hatt en tur til Raja ampat :-) Tror det kan være ganske så fantastisk der. Med både jungel og korallrev: https://www.google.com/search?q=raja+ampat+islands&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oWQrVe6RNMWNsAG-z4CoAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=843 Eller Belize(ikke vært der heller): https://www.google.com/search?q=belize&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KWUrVYa_B4aPsgHPioL4Cw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=843
 6. Saltvannsmøter i Grenland

  Takk for ett hyggelig møte i går. Du har to veldig flotte akvarier Tore. Blir spennende når det store får grodd seg til :-) Neste møte blir hos Vegard. Der er det alltid mye flott å se på!
 7. Saltvannsmøter i Grenland

  Tar meg meg Jørn, og dukker opp på møtet i kveld :-)
 8. Vet det gamle bildegalleriet er borte, men de gamle filene burde vel ligge igjen? For URL'en til disse har pekt mot ett filområde. Er disse filene borte, eller kunne de vært lagt tilbake? For det er nå da fort vekk mange gamle tråder, med bilder fra bildegalleriet som mangler alt av bilder. F.eks. denne: http://saltvannsforum.no/forum/forum...kh-januar-2013 Ser også signaturer er borte. Det er jo ikke sånn sett noe viktig for min det da, men oppdaget det når jeg skulle finne linken til akvarietråden min jeg har hatt der :-) Ellers, takk for flott innsats! Dette har ihvertfall jeg ventet lenge :-) Edit: Glem signaturen. Denne var avslått under mine profilinnstillinger. Slått på igjen nå.
 9. Saltvannsmøter i Grenland

  Da et det lagt inn i kalenderen
 10. Snorkling på Maldivene november 2014

  Tusen takk! Hyggelig med skryt
 11. Snorkling på Maldivene november 2014

  Svarte fra tlf. tidl., så da ble det tungvindt med link. Men det er altså dette programmet jeg har brukt: http://www.sonycreativesoftware.com/moviestudiope - videoredigering er litt mere styr enn bilderedigering synes jeg. Men har begynt å forstå en del mere der nå etterhvert :-)
 12. Antonsen's Anemone og Krabbe kar

  Det mener jeg er noe man setter i sin egen youtube profil. At du alltid skal åpne filmer i HD. Men lurer på om de kanskje har gjort om. For har forstått det slik at de jobber seg bort fra flash og over til HTML5. Og da skal dette skje automatisk, basert på bl.a internettlinjen din.
 13. Antonsen's Anemone og Krabbe kar

  Veldig flotte de siste bildene dine Svein. Videoen var også veldig flott! Moro at du legger ut så mye bilder og klipp
 14. Snorkling på Maldivene november 2014

  Takker for positive tilbakemeldinger ☺ Kamera brukt er Simon/superkatten sitt Gopro Hero 3 silver og ett Sony RX100M2 med Ikelite undervannshus som ble kjøpt til turen. Til redigering brukte jeg Sony Vegas. Hjemmeutgaven, ikke Pro. Det koster ikke så mange kronene, samtidig som det er ett ganske bra program, synes jeg.
 15. Snorkling på Maldivene november 2014

  Hmm, det er nok pga. manglende flash støtte. Gå da heller inn på profilen min på youtube tenker jeg. Siste video jeg lastet opp der: https://www.youtube.com/user/KimSynnesHansen Ser også innholdsfortegnelsen opptrer som en URL. Dette må være en feil på forumet eller i browser. Ant. pga. klokkeslettene. Ser dette inne på youtube også.
×