Gå til innhold

Peter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

27 Excellent

Om Peter

 • Rang
  Forumbruker
 • Bursdag 01. jan. 1983

Converted

 • Bosted
  Vestby

Converted

 • Fylke
  Akershus
 1. Aquaforest Produkter for SPS

  Selger Aquaforest: Fluorine 50ml Iodum 50ml Iron 50ml Kalium 50ml Micro-E 50 ml Strontium 50ml. De er ubrukt og uåpnet. 150kr prstk. Sender IKKE.
 2. Aqua scape Bilder

  720L + sump
 3. (Solgt) Saltvannfisker selges

  solgt!!
 4. Fisker og Koraller til salgs

  solgt!
 5. Koraller selges i Drøbak

  da tar jeg alle 3 Jeg kan betale vipps om det er ok? har betalt vipps før til deg på reefmeet
 6. Koraller selges i Drøbak

  de ser bra ut. pris?
 7. Koraller selges i Drøbak

  hei, Har du noen designer zoas tl salgs?
 8. Fisker og Koraller til salgs

  Selger dermed disse fiskene: Paracanthurus hepatus Large (Blue Tang) 650,- Harlequin Tuskfish 10-12cm. Har ikke tatt koraller og er ikke aggressiv. Nydelig fisk. - 1000,- - solgt! Rhinecanthus aculeatus Humu (Picasso Triggerfish) 350,- solgt! Snowflake eal 25-30cm 600,- solgt! Koraller: Rhodactis indosinensis - stor koloni - 500kr. Grønn Dette er på en lang stein (som en bro): Toadstool Coral (medium) Button Polyp (Palythoa) (stor koloni) Alcyonium sp. (Stor) samlet: 500kr. Button Polyp (Palythoa) (stor koloni) 300,- 3x Toadstool Coral 100,- stk (de to til høyre på bildet med 3 av dem) og ene alene på bildet. evt. 1500,- for alle korallene / evt bytte i Zoas f.eks Double Trouble eller Fruit Loops eller andre fargerike med navn. Jeg er ingen ekspert på korallnavn, så hvis jeg har tatt feil på navn så gjerne gi meg en korreksjon på navn Lagt ved bilder av korallene. Holder til i Vestby utenfor Oslo. Sender ikke.
 9. Fisker og Koraller til salgs

  Da er Harlequin og Snowflake Eal solgt! Redusert prisene på Blue Tang og Trigger fish. Er også åpen for bytte på koraller til andre LPS / soft corals (knapper i bra farger etc).
 10. Fisker og Koraller til salgs

  Grunnet nytt akvarium må vi rydde litt opp i hva som kan bli med videre. Selger dermed disse fiskene: Harlequin Tuskfish 10-12cm. Har ikke tatt koraller og er ikke aggressiv. Nydelig fisk. - 1000,- - SOLGT! Paracanthurus hepatus Large (Blue Tang) 650,- Rhinecanthus aculeatus Humu (Picasso Triggerfish) 350,- Snowflake eal 25-30cm 600,- SOGT! Koraller: Rhodactis indosinensis - stor koloni - 800kr. Grønn Dette er på en lang stein (som en bro): Toadstool Coral (medium) Button Polyp (Palythoa) (stor koloni) Alcyonium sp. (Stor) samlet: 1000kr. 3x Toadstool Coral 250,- stk (de to til høyre på bildet med 3 av dem) og ene alene på bildet. Jeg er ingen ekspert på korallnavn, så hvis jeg har tatt feil på navn så gjerne gi meg en korreksjon på navn Lagt ved bilder av korallene. Holder til i Vestby utenfor Oslo. Sender ikke.
 11. (Solgt) Saltvannfisker selges

  Jeg har fortsatt Rhinecanthus aculeatus Humu (Picasso Triggerfish) 450,- Paracanthurus hepatus Large (Blue Tang) 800,-
 12. (Solgt) Saltvannfisker selges

  Selger 2 av mine flotte fisker. De går i dag i et eget karantene kar. Alle har fåt en tremarin (copper) kur og de spiser bra. Rhinecanthus aculeatus Humu (Picasso Triggerfish) 450,- Paracanthurus hepatus Large (Blue Tang) 800,- Sender IKKE. Samlet - 1000kr-
 13. SnowFlake ål

  Hei, Jeg har Snowflake ål og han er ca 12 "lang. Han spiser 3 stykker av silverside fisk hver 2 til 3 dager. Jeg vet ikke om han spiser nok eller for lite?
 14. Hva er dette?

  Takk for svarene. Jeg sjekket litt rundt, og de syntes de ser ut som det er Elephant Snail, Scutus antipodes. jeg har disse i hovedakvariet, og jeg hadde ikke forvente at de skal lage babyer. De er så kule dyr å ha. Noen tanker om dette kan være de samme, uten å ha fått fargen enda?
 15. Hva er dette?

  Hei, jeg oppdaget flere av disse i sumpen. Kan noen identifisere arten? er dette en pest? Takk
×