Gå til innhold

Vegard Myrvang

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  1 337
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Vegard Myrvang last won the day on August 8

Vegard Myrvang had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

164 Excellent

Om Vegard Myrvang

 • Rang
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  siljan

Converted

 • Fylke
  Telemark
 1. Vegard's 130L

 2. 3D printing av veggholder ecotech driver

  Mye å finne på https://www.thingiverse.com/ Men det er jo ikke sikkert at tegningene er lagt ut for nedlasting. Du kan også tegne selv i 3d tegneprogramm, feks google sketchup el.
 3. Calcium reactor vs balling

  Bruker begge deler på to forskjellige kar. Ulempen med kalkreaktor slik jeg ser det er at den krever mere plass, til selve reaktoren og gassflaske. I bruk syns jeg den er enklere og trenger mindre vedlikehold. Du har vel ca samme str på kar som meg, bruker delte pf601s og aquamedic ks1000 kalkmikser, du kan jo sammenligne fysisk str med den du har. Min er på 10-12timer pr dag(co2). Fyller gass 3-4 ganger pr år, det vil naturlig nok variere med hvor mye vekst du har. Bruker arm sitt medie i fineste kornstrørrelse og vil anbefale det koster vel ca 1600 for 22kg. Har observert at flere har trøblete med overgang ifra balkong til kalkreaktor, uvist hvorfor. Men kanskje greit å bestemme deg tidlig. Er og litt forskjellig str på gassflasker,5.3kg/6kg osv. Greit å få størst mulig koster ca samme å fylle.
 4. Acanthurus lineatus som ikke vil spise.

  Hva med å prøve å fange levende mysis og strandreker på stranda og putte de i karet ? Du trenger bare en bøtte og en hov ifra nille eller en leketøysbutikk. Har hatt suksess med for ifra Vitalis (tidligere new era) på vansklig fisk før.
 5. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Hva slags lys har du ?
 6. Shade's saltvann

  Du er selvfølgelig velkommen på hjemmemøtene i Telemark/Vestfold om du har lyst. Starter nok opp etter sommeren i september ca.
 7. Koraller selges

  Koraller selges. Hentes helst i siljan. Sender gjerne med ekspressbuss, grenlandsekspressen til oslo. Kan sende via post på kjøpers ansvar. Har både frags og større koraller. Det er også endel mere enn på bildene å velge i.
 8. Hvordan dyrke phytoplankton

  Ikke prøvd den. Kan sikkert funke det. Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 9. cycloseris cyclolites ?

  Er dette en cycloseris cyclolites ? Den er ifra australia via cairns marine og korallen.no. Noen synspunkter ? (det er den neon grønne) http://coral.aims.gov.au/factsheet.jsp?speciesCode=0122
 10. Mikro/nano boble metoden

  Bilde før og etter. Noe bedre har det jo blitt
 11. Mikro/nano boble metoden

  Oppdatering. Litt som forventet ingen vidunderkur. Men anemoner,acanstrea'er og skiveanemoner ser ut til å trives bedre faktisk. Litt ekstra salt blir det på lysrør, men ellers ingen problemer. Skal prøve å få tak i en sander luftestein til skummer eller lignende. Bildene tidligere i tråden ser ut til å ha forsvunnet.
 12. Tapatalk er nå operativt

  Flott. Funket fint for meg. Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 13. pomacanthus imperator

  Er de i hovedsak knapper den tar av koraller ?
 14. Hvordan dyrke phytoplankton

  http://florida-aqua-farms.com
 15. Trond`s Reef

  Hva slags vann bruket du til ferskvannsetterfylling ? Kranvann? Ro ? Ro/di? Fosfat reaktor er aldri feil
×