Gå til innhold

selje

Administrators
 • Innholdsteller

  3 088
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

314 Excellent

Om selje

 • Rang
  Acroholic
 • Bursdag 20. okt. 1984

Converted

 • Bosted
  Haslum, Bærum

Converted

 • Fylke
  Akershus
 1. nybegynner som ønsker litt hjelp

  Triggeren din er nok en Odonus Niger.
 2. Ja jeg tror det ligger på serveren. Kan sjekke.
 3. Seljes bildetråd

  Takk, nei disse er tatt hos Dag-Jostein (jossi) før krasjen. Har ikke hatt noe særlig å ta bilde av de siste månedene dessverre
 4. Seljes bildetråd

  Her er en tråd for å samle noen av bildene jeg er ekstra fornøyd med. Kamera: Canon EOS 600D (begynner å bli gammelt nå) Objektiv: EF-S 60mm F2,8 Macro USM Naso Literatus. Tatt for hånd. Zebrasoma Flavescens Aberrant (White Tang). Tatt for hånd. En eller annen wrasse. Sykt vanskelig å få et godt bilde av denne husker jeg. Tatt for hånd. Scolymia. Med stativ. Euphyllia Anchora med en lang sweeper. Med stativ.
 5. Eagles nye rev

  Ser utrolig bra ut!
 6. Jeg synes at første post i en tråd skal vises først slik det alltid har vært. På forrige versjon var det et ikon som man kunne trykke på for å gå til sist leste post i tråden. Skal sjekke mulighetene for det her også.
 7. Bytte fra Led til T5

  Ut i fra det jeg har lest på RC har det vært utrolig mye trøbbel med de dimmbare armaturenr til ATI. Mulig dette er et problem i USA. Men kan være norå ta med i vurderingen for de som skal ha ny t5 lampe. For de som har T5 lamper kan de nye E5x lysrørene til Euroquatics være noe å vurdere når de lanseres.
 8. Mikro/nano boble metoden

  Det er nok riktig kaf123. Ut i fra det jeg har lest er det kun brusestein av tre under høyt lufttrykk som lager de små nok.
 9. Mikro/nano boble metoden

  Hvilken luftpumpe og brusestein bruker du? Bruker du ventil for å heve trykket på brusesteinen? Tror jeg skal teste ut dette selv
 10. Mikro/nano boble metoden

  Meget interessant! Ser frem til oppdateringer
 11. Dvs at det ikke gjøres noe med vBulletin (slik forumet er i dag) men at det jobbes med en helt ny plattform.
 12. Koraller selges i Drøbak

  Hvilke acropora selger du?
 13. Ikke jeg som eier databasen så jeg kan ikke ta den avgjørelsen dessverre..
 14. Så bra aleks👍 Har du tilgang til migreringsverktøyet også? Får ikke lastet det ned uten lisens virker det som. Hadde vært interessant å migrere databasen for å se om det fungerer før vi gjør noe drastisk! Hadde vært flott med litt hjelp 👍
 15. Ikke optimalt dette nei. Jeg foreslo å gå over på en annen plattform (IPS) som har mulighet for å importere vB 5 database, men ikke blitt kjøpt enda. Jeg skal oppdatere vB til nyeste versjon for å se om det kan løse noe (ikke hjulpet på alle feilene tidligere), men kontoen SF hadde hos vB er fjernet så jeg får ikke lastet ned oppdateringen (kontoen er ikke registrert på meg..). Mye som ikke er optimalt og mulig at ledelsen trenger litt friskt blod. Jeg har sagt jeg kan hjelpe til å få systemet opp igjen, men ting tar tid.. Litt om hvorfor vB 5.x ikke funker så bra her: Når jeg oppgraderte forumet til v 5.0 funket alt som det skulle på testserveren jeg testet ut databasen på. Men når oppgraderingen gikk live på hovedserveren fikk vi selvfølgelig masse feilmeldinger og ting funket ikke som det skulle. Flere på vBulletin support har forsøkt å fikse dette, men ingen klarte å finne feilen. Forsøk på å installere vB på nytt samt oppdateringer har ikke hjulpet. Derfor fungerer ikke forumet som det skal dessverre. Ikke tro at det ikke har blitt gjort forsøk på å rette opp dette! Jeg lever i håpet om at IPS board skal ha mulighet for å migrere vBulletin 5.x, men dette må kjøpes først. Edit: I tillegg er det en haug av bugs som f.eks. at ikke alle tråder kommer opp på forsiden osv som er utrolig irriterende. Ang bilder så er begrensningen satt ganske høyt. Det koster penger for webserver og vi kan ikke ha bilder på 10mb pr stk her inne, det sier seg selv Bilder må komprimeres før de legges ut på forumet. Evt må tjenester som photobucket e.l. brukes.
×