Gå til innhold

aleks

Administrators
 • Innholdsteller

  136
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Alt skrevet av aleks

 1. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Dagens bilde av karet
 2. Tenkte for en gang skyld å lage en tråd om oppsettet og byggingen av mitt siste akvarium og alt rundt det, så skal jeg begynne å oppdatere mer rundt resten av karet senere. Dette er vårt 12 akvarium (ikke på en gang, men har 4 kar stående nå), og tenkte å gjøre noe mer permanent denne gang, bygge et sump rom, og permanent plass til karet. Karet er et custom 720 liter (160x75x60) som er levert fra Jan Holt / Webzoo, og flytter en del fra dagens hovedkar bla 1x ecotech vectra L1 2x ecotech vortech MP40 Venter på den nye GHL Profilux 4 for ny computer, men kommer tilbake til det senere.
 3. Gguldal nye 250L

  Har du tålmodighet til et par-tre mnd cycle nå?
 4. Gguldal nye 250L

  Webzoo / Jan Holt selger akvariene der
 5. Jeg har aldri vært borti calcium reactors før, men har en Vertex RX-C 6D stående uåpnet og urørt. Hvilke erfaringer har dere med reaktorer i motsetning til balling? Både effektivitet og pris på å kjøre.
 6. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Har gjort det 3 ganger nå, men den bare dør. Hadde egentlig ikke satt opp karet for den typen koraller, og har ikke lys for dem fra hva jeg tror. Tviler på de trives i karet mitt
 7. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Ikke mye imponerende enda. Har ikke fått startet på å bygge møbelet enda (prøver å finne high gloss hvite hobbyplater som ikke koster 1500 pr stk...). Prøver å redde den ene korallen på racket, men tror ikke den overlever.
 8. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Begynner å gro alger nå
 9. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Da er det montert en alge scrubber på karet. Litt uvant i norge, men må prøve
 10. Selger 7 kanaler Grotech doseringspumpe (3 kanaler på hovedenhet og 4 kanaler på utvidningsmodulen) - pumpen er noe av de beste på markedet og selges ettersom jeg har for mange doseringspumper enn jeg trenger. Selges langt under utsalgsprisen
 11. Tapatalk skal nå fungere. Hvis det oppleves problemer så gi beskjed
 12. Prøver du igjen? Jeg ser ingen problemer fra min side.
 13. Jeg jobber med å tilby muligheter for å opprette gallerier, men for å passe på det er ryddig blir det litt manuell prosedyre for å få tilgang ( i første omgang). Du kan linke til galleriet internt og eksternt, og det vil være visse muligheter til å laste opp videoer så lenge det ikke går stort over lagringsplassen på serverne. Slik systemet kommer til å bli lagt opp nå er at de som ønsker vil få sin egen kategori på galleriet hvor du kan selv lage gallerier / album og laste opp enkeltbilder og videoer. Fra der kan du legge bilder direkte inn i postene dine (via Legg til andre filer-knappen). Send en PM til meg for å få tilgang til galleriet.
 14. Det vet jeg ikke (kjenner ikke til det gamle galleriet). @selje?
 15. Ja, samme som jeg måler på min Profilux 4. Det var derfor jeg tenkte modulen trolig kan bygges til å takle GHL-signaler enn bare Apex-signaler. Har jobber med å lage custom releer (til f.eks 12v solenoids) (gi beskjed hvis noen trenger samme releer som GHL bruker i produktene sine da jeg har mange av dem her) og det går på samme prinsipp som disse kontrollerne pluss 0-10v skal jo være ganske så standard. @Vegard Myrvang Ikke glem å bestille deg et ADIN-kort for utvidelse av Profilux (samme som breakout-boksen til Apex), og "PAB"-kabler er vanlige CAT5-nettverkskabler så ikke vits å bruke penger på originale.
 16. Er det noen som vet om 0-10 porten på Apex og GHL er tilsvarende? Tenkte å montere en Aqlink A1 som er egentlig laget for Apex, men bruker bare 0-10V porten. Hvis det er ca det samme burde den fungere på GHL Profilux også?
 17. Det har kommet mange ønsker om å implementere tapatalk. Dette kommer, men det er en feil i tapatalk-serveren slik det tar litt tid å registrere opp forumet. Så fort det ordnes så aktiveres tapatalk på saltvannsforum.
 18. Dette er den nye versjonen av saltvannsforum, og det vil komme flere forbedringer i fremtiden. Grunnen til det var så mye feil med det gamle forumet så er det noen kjente "feil" i det nye forumet vi bare må leve med. Fremover blir disse feilene begravd i arkivet og vi kan gå fremover. 1. Noen vedlegg av bilder har forsvunnet / var ikke mulig å konvertere til nytt forum. Vi har konvertert 26557 bilder, og 25161 av dem klarte vi flytte over, så ca 1300 bilder er borte. Gjelder det deg, så beklager vi det, men vi satser på det nye systemet overgår ulempen med noen bilder som er borte 2. Det er restriksjoner på HTML-kode i postene dine grunnet sikkerhetsmessige årsaker. Dette kan medføre ting som gamle tabeller ikke korrekt vises på ny versjon. Igjen, dette er noe vi bare må leve med og fra dagens dato vil det bli forbedret. 3. Jeg har prøvd å oversette forumet så godt som mulig, men enda er det noe som er dårlig oversatt. Det er bare å gi beskjed hvis det er noen dårlige oversetninger så rettes det opp 4. Det skal komme egen design, men syntes det var mer viktig med å flytte over databasen først 5. Flere gamle medlemsgrupper er migrert til et enklere system. Hvis du mener du hadde flere rettigheter / kategorier tidligere, send en PM så skal vi ta en titt på din plassering. 6. Vi skal prøve å implementere flere funksjoner fremover. Jeg vil starte en meningsmåling for å analysere hva dere som brukere ønsker.
 19. Jeg jobber med galleriet. Prøver å finne beste løsning for å la dere benytte det. Tenkte i utgangspuktet å tilby en kategori pr medlem hvor hvert medlem kan lage så mange gallerier dere ønsker. I første omgang kan de som ønsker et galleri å sende meg en PM så skal jeg lage en kategori til dere!
 20. Ja burde ikke være et problem det Sett igang.
 21. Nå som vi har det nye forumet, skal det planlegges hva vi skal implementere. Hva ønsker dere? Dette er ingen garanti for det blir implementert, men til flere som stemmer, større sjanse er det for de store tingene blir implementert.
 22. Jeg er enig. Jeg kjenner ikke særlig til folk på forumet og historien til folk. Vi kan sikkert rydde opp og fjerne gamle moderators og administrators som ikke er aktive, eller har vært aktive på lenge. Når jeg konverterte migrerte jeg ekstremt mange brukergrupper ned til admin, moderator, medlemmer, klubb og forhandlere. Jeg skal prøve å få inn noen flere funksjoner på forumet slik vi forhåpentligvis kan øke medlemsmassen, samt jobber med å få tapatalk til å fungere skikkelig.
 23. Som en moderator har du litt mer muligheter enn andre Du kan endre uten begrensninger. For alle andre så kan vi se på en tidsperiode som passer alle, men har selv opplevd store endringer som gjør svarene helt ut av kontekst, særlig hvis vi får til flere besøk på forumene
 24. Ja, tanken er å la endring være åpen noen minutter slik det skal være mulig å rette opp i feil. Vi kan godt utvide tiden hvis det er interessant, men prøver å unngå at ting skal bli endret i lang tid etterpå
 25. For det som lurer så får en tak i støre næringsmiddelgodkjente BRUTE tønner her http://www.witre.no/no/wno/plasttonne-brute-208-l-gra-49423#descriptionAnchor - samme du bruker på alle videoene til Bulk Reef Supply
×