Gå til innhold

aleks

Administrators
 • Innholdsteller

  129
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

aleks last won the day on June 12

aleks had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

8 Neutral

Om aleks

 • Rang
  Seniormedlem

Nylige profilbesøk

74 profilvisninger
 1. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Da er det montert en alge scrubber på karet. Litt uvant i norge, men må prøve
 2. Selger 7 kanaler Grotech doseringspumpe (3 kanaler på hovedenhet og 4 kanaler på utvidningsmodulen) - pumpen er noe av de beste på markedet og selges ettersom jeg har for mange doseringspumper enn jeg trenger. Selges langt under utsalgsprisen
 3. Prøver du igjen? Jeg ser ingen problemer fra min side.
 4. Tapatalk skal nå fungere. Hvis det oppleves problemer så gi beskjed
 5. Det vet jeg ikke (kjenner ikke til det gamle galleriet). @selje?
 6. Ja, samme som jeg måler på min Profilux 4. Det var derfor jeg tenkte modulen trolig kan bygges til å takle GHL-signaler enn bare Apex-signaler. Har jobber med å lage custom releer (til f.eks 12v solenoids) (gi beskjed hvis noen trenger samme releer som GHL bruker i produktene sine da jeg har mange av dem her) og det går på samme prinsipp som disse kontrollerne pluss 0-10v skal jo være ganske så standard. @Vegard Myrvang Ikke glem å bestille deg et ADIN-kort for utvidelse av Profilux (samme som breakout-boksen til Apex), og "PAB"-kabler er vanlige CAT5-nettverkskabler så ikke vits å bruke penger på originale.
 7. Det har kommet mange ønsker om å implementere tapatalk. Dette kommer, men det er en feil i tapatalk-serveren slik det tar litt tid å registrere opp forumet. Så fort det ordnes så aktiveres tapatalk på saltvannsforum.
 8. Jeg jobber med å tilby muligheter for å opprette gallerier, men for å passe på det er ryddig blir det litt manuell prosedyre for å få tilgang ( i første omgang). Du kan linke til galleriet internt og eksternt, og det vil være visse muligheter til å laste opp videoer så lenge det ikke går stort over lagringsplassen på serverne. Slik systemet kommer til å bli lagt opp nå er at de som ønsker vil få sin egen kategori på galleriet hvor du kan selv lage gallerier / album og laste opp enkeltbilder og videoer. Fra der kan du legge bilder direkte inn i postene dine (via Legg til andre filer-knappen). Send en PM til meg for å få tilgang til galleriet.
 9. Jeg jobber med galleriet. Prøver å finne beste løsning for å la dere benytte det. Tenkte i utgangspuktet å tilby en kategori pr medlem hvor hvert medlem kan lage så mange gallerier dere ønsker. I første omgang kan de som ønsker et galleri å sende meg en PM så skal jeg lage en kategori til dere!
 10. Er det noen som vet om 0-10 porten på Apex og GHL er tilsvarende? Tenkte å montere en Aqlink A1 som er egentlig laget for Apex, men bruker bare 0-10V porten. Hvis det er ca det samme burde den fungere på GHL Profilux også?
 11. Ja burde ikke være et problem det Sett igang.
 12. Jeg er enig. Jeg kjenner ikke særlig til folk på forumet og historien til folk. Vi kan sikkert rydde opp og fjerne gamle moderators og administrators som ikke er aktive, eller har vært aktive på lenge. Når jeg konverterte migrerte jeg ekstremt mange brukergrupper ned til admin, moderator, medlemmer, klubb og forhandlere. Jeg skal prøve å få inn noen flere funksjoner på forumet slik vi forhåpentligvis kan øke medlemsmassen, samt jobber med å få tapatalk til å fungere skikkelig.
 13. Som en moderator har du litt mer muligheter enn andre Du kan endre uten begrensninger. For alle andre så kan vi se på en tidsperiode som passer alle, men har selv opplevd store endringer som gjør svarene helt ut av kontekst, særlig hvis vi får til flere besøk på forumene
 14. Ja, tanken er å la endring være åpen noen minutter slik det skal være mulig å rette opp i feil. Vi kan godt utvide tiden hvis det er interessant, men prøver å unngå at ting skal bli endret i lang tid etterpå
 15. For det som lurer så får en tak i støre næringsmiddelgodkjente BRUTE tønner her http://www.witre.no/no/wno/plasttonne-brute-208-l-gra-49423#descriptionAnchor - samme du bruker på alle videoene til Bulk Reef Supply
×