Gå til innhold

aleks

Administrators
 • Innholdsteller

  136
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

aleks last won the day on June 12

aleks had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

8 Neutral

Om aleks

 • Rang
  Seniormedlem

Nylige profilbesøk

2 264 profilvisninger
 1. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Dagens bilde av karet
 2. Gguldal nye 250L

  Har du tålmodighet til et par-tre mnd cycle nå?
 3. Gguldal nye 250L

  Webzoo / Jan Holt selger akvariene der
 4. Jeg har aldri vært borti calcium reactors før, men har en Vertex RX-C 6D stående uåpnet og urørt. Hvilke erfaringer har dere med reaktorer i motsetning til balling? Både effektivitet og pris på å kjøre.
 5. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Har gjort det 3 ganger nå, men den bare dør. Hadde egentlig ikke satt opp karet for den typen koraller, og har ikke lys for dem fra hva jeg tror. Tviler på de trives i karet mitt
 6. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Ikke mye imponerende enda. Har ikke fått startet på å bygge møbelet enda (prøver å finne high gloss hvite hobbyplater som ikke koster 1500 pr stk...). Prøver å redde den ene korallen på racket, men tror ikke den overlever.
 7. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Begynner å gro alger nå
 8. Aleks akvarium 720l (byggelogg)

  Da er det montert en alge scrubber på karet. Litt uvant i norge, men må prøve
 9. Selger 7 kanaler Grotech doseringspumpe (3 kanaler på hovedenhet og 4 kanaler på utvidningsmodulen) - pumpen er noe av de beste på markedet og selges ettersom jeg har for mange doseringspumper enn jeg trenger. Selges langt under utsalgsprisen
 10. Prøver du igjen? Jeg ser ingen problemer fra min side.
 11. Tapatalk skal nå fungere. Hvis det oppleves problemer så gi beskjed
 12. Det vet jeg ikke (kjenner ikke til det gamle galleriet). @selje?
 13. Ja, samme som jeg måler på min Profilux 4. Det var derfor jeg tenkte modulen trolig kan bygges til å takle GHL-signaler enn bare Apex-signaler. Har jobber med å lage custom releer (til f.eks 12v solenoids) (gi beskjed hvis noen trenger samme releer som GHL bruker i produktene sine da jeg har mange av dem her) og det går på samme prinsipp som disse kontrollerne pluss 0-10v skal jo være ganske så standard. @Vegard Myrvang Ikke glem å bestille deg et ADIN-kort for utvidelse av Profilux (samme som breakout-boksen til Apex), og "PAB"-kabler er vanlige CAT5-nettverkskabler så ikke vits å bruke penger på originale.
 14. Det har kommet mange ønsker om å implementere tapatalk. Dette kommer, men det er en feil i tapatalk-serveren slik det tar litt tid å registrere opp forumet. Så fort det ordnes så aktiveres tapatalk på saltvannsforum.
 15. Jeg jobber med å tilby muligheter for å opprette gallerier, men for å passe på det er ryddig blir det litt manuell prosedyre for å få tilgang ( i første omgang). Du kan linke til galleriet internt og eksternt, og det vil være visse muligheter til å laste opp videoer så lenge det ikke går stort over lagringsplassen på serverne. Slik systemet kommer til å bli lagt opp nå er at de som ønsker vil få sin egen kategori på galleriet hvor du kan selv lage gallerier / album og laste opp enkeltbilder og videoer. Fra der kan du legge bilder direkte inn i postene dine (via Legg til andre filer-knappen). Send en PM til meg for å få tilgang til galleriet.
×